SafeSize sluit een partnerschap met Xebio in Japan

 

SafeSize heeft na een succesvolle pilot in 2019 bij Xebio Super Sports de opdracht gekregen om haar oplossing te implementeren bij alle

Sinds een paar maanden werkt het SafeSize-team aan een pilotproject met Xebio, een van de grootste sportretailers van Japan. Eind november werden 15 SC7s-scanners verzonden en half december reisde een delegatie van het SafeSize-team naar Japan om de pilotfase met Xebio Sports van start te laten gaan. Het belangrijkste doel was om hun eerstelijns ondersteunings- en winkelpersoneel op te leiden om vertrouwen te krijgen in het gebruik van de systemen en processen van SafeSize. SafeSize organiseerde en voerde ook een fitting-test uit om belangrijke feedback te verzamelen over lokale persoonlijke fittingsvoorkeuren, zodat het haar aanpassingsalgoritme nog beter kan afstemmen op de Japanse behoeften.

De pilot was een groot succes en heeft geleid tot verdere de samenwerking met Xebio. De SafeSize solution zal nu in alle Xebio winkels worden uitgerold en volledig geïntegreerd worden op haar online platform. Deze nieuwe relatie versterkt SafeSize’s wereldwijde klantenbasis en stelt het in staat om haar algoritmen verder te verbeteren.

Zie de link naar de website van Xebio Super Sports over SafeSize hier:
https://www.supersports.com/ja-jp/xebio/campaigns/aEMmb7uqwRT5Urhp4ZVXUN