Dumaco neemt Heurkens & van Veluw en ReviconBarosta over

Dumaco neemt de RVS-plaatwerkspecialisten Heurkens & van Veluw in Oss en ReviconBarosta in Woerden over. Het zijn de derde en vierde overname van Dumaco in 2018.

Dumaco versterkt hiermee haar positie als RVS-toeleverancier. “Door deze overnames zijn we in staat om voor klanten een nog groter deel van het productieproces uit handen te nemen”, zegt Tom Sanders, CEO van Dumaco. “Dat gaat verder dan het realiseren van onderdelen of samengestelde producten: onze materiaal- en constructiekennis maakt al in de ontwerpfase het verschil. Wij kunnen materiaal, ontwerp, productie en kwaliteitscontrole nu nog beter naadloos afstemmen op de keten en wensen van de klant.”

 

Heurkens & van Veluw
Heurkens & van Veluw is een toeleverancier gespecialiseerd in RVS plaatbewerking, framebouw en lassamenstellingen uit RVS, aluminium en staal. Het bedrijf werkt volgens het one-stop-shop principe; procesoptimalisatie, doorlooptijd verkorting & automatisering zijn de speerpunten. “Gespecialiseerde capaciteit voor de bewerking van roestvast staal is voor veel opdrachtgevers cruciaal”, zegt CEO Jorg Blankers van Heurkens en van Veluw. “Zij willen zeker weten dat niets de eigenschappen van het materiaal of het ontwerp beïnvloedt.”

ReviconBarosta
ReviconBarosta is een RVS-plaatwerkspecialist in de breedste zin van het woord en onderscheidt zich van de markt door het hebben van een eigen engineering afdeling. Met de expertise op het gebied van olie- en gasscheiding, systemen voor de voedingsmiddelenindustrie en de agro-markt neemt ReviconBarosta een vooraanstaande positie in de wereld in. Heurkens & van Veluw en ReviconBarosta zijn in het bezit van diverse certificeringen en kwalificaties. “Daarmee zijn we uniek in de Benelux en voor sommige specialistische markten zoals olie en gas zelfs wereldwijd”, zegt Sjaak de Koning, CEO van ReviconBarosta. De strategie van Dumaco is gericht op het leveren van onderdelen, samengestelde onderdelen en sub-assemblees in een aantal strategisch gekozen markten. Met de overnames van Heurkens & van Veluw en ReviconBarosta is Dumaco nog beter in staat afnemers in de gehele Nederlandse markt te bedienen. De RVS bewerkingsmogelijkheden zijn per direct beschikbaar voor alle klanten en de bedrijven zullen geleidelijk steeds meer een onderdeel van Dumaco’s marktbenadering worden.

https://dumaco.nl/overname-heurkens-en-van-veluw-reviconbarosta/

https://www.metaalnieuws.nl/dumaco-neemt-heurkens-van-veluw-en-reviconbarosta-over/